Bliv tør på banen

Tag den blå stormparaply med dig på golfbanen

Du kender nok situationen. Du har endelig planlagt en længere golftur. Du står midt på græsplænen og fokuserer intensivt på den lille hvide bold, der er pænt placeret på golfbanen og den lille tee. Lige som du er ved at slå til bolden, kommer en stærk vind ind fra højre. Bolden ruller væk, og regnen begynder langsomt at strømme ned. Du bliver våd og fortryder, at du ikke tog en paraply med. Hvad gør du? Du køber selvfølgelig denne blå golfparaply, som er både vindtæt og nem at håndtere. Her får du en golfparaply, der fås i 5 forskellige farver, hvor den ene farve er marineblå, hvilket adskiller den fra så mange andre paraplyer. En stormparaply, der har stil og er synlig på den grønne græsplæne blandt hvide, grå og sorte nuancer.

blue storm umbrella

En blå stormparaply i lækkert design

 Er du træt af at gå i regn og vind, når du bevæger dig rundt på de grønne plæner med dine køller under armen? Så er du heldigvis kommet til det rette sted. Her kan du nemlig købe en stormparaply, der er designet til vindblæste og regnfulde golfture.
Læs mere nedenfor om paraplyen og bliv klogere på, hvad paraplyen kan, og hvorfor du bør investere i en navy blå stormparaply.

Se detaljerne om den blå stormparaply nedenfor
Køb blå stormparaply med dobbelt skærm i sort

Med vores navy blå golfparaply får du et lækkert design med kvalitetssikring. Paraplyens design er netop med henblik på at kunne modstå de mest kraftige vinde. I de situationer kan du vende paraplyen som en Margrethe skål. Modsat de helt almindelige paraplyer går vores stormparaply altså ikke i stykker, når du gør det. Ligeledes er den designet i en større diameter, der netop ligeledes er genial til at afskærme for upraktisk og frustrerende vejr.
Materialerne får du blandt andet i glasfiber, hvilket er fordelagtigt, hvis du skulle blive udsat for torden. Materialet sikrer dig altså med andre ord mod at blive ramt af lyn. Dog anbefales det alligevel på det kraftigste, at du søger læ indendørs, hvis du skulle blive udsat for den slags vejr. Derudover er paraplyen designet på den måde, at hvis du skal reagere hurtigt, kan du nemt og uden besvær lukke den op manuelt. Er I flere på plænen samtidig, der ønsker at søge ly, kan I altså sagtens stå to mand under den store skærm.
Brug den i flere henseender

Selvom navnet antyder, at paraplyen primært er designet til golfturene, kan du altså også bruge den i andre henseender. Det kan for eksempel være, at du længe har gået og glædet dig til en koncert. Men pludselig ser du, at vejrforholdende ændrer sig. Hvad gør du? Du tager selvfølgelig din navy blå golfparaply armen og sikrer dig selv i ly for regn og vind, så du alligevel får en god aften. Er I flere, der skal afsted, kan I med fordel stå sammen under den store paraply, alt imens I nyder aftenen

Navy blå stormparaply med dobbelt skærm i sort

Golfparaplyen er perfekt for dig, der er træt af uforudsigeligt vejr og ligeledes paraplyer, der ikke kan holde til hverken vind eller blæst. Med denne blå stormparaply er du altså sikker på at få en kvalitetssikker paraply, der kan afhjælpe dig i de situationer, hvor du er udsat for kraftige vinde eller regn. Intentionen er, at du placerer paraplyen i din golfvogn, når du spiller. Her kan paraplyens dobbeltskærm afskærme fra vind og regn, så du ro og mag kan koncentrere dig om at fokusere på dit golfspil.

Som bekendt er det frustrerende at blive drivvåd og kold i for eksempel golfsituationer, hvor meningen er, at du skal være fokuseret på bolden og dine slag. Derfor kan paraplyen altså komme dig til undsætning på flere måder. Hvis du undrer dig over, hvordan det i det hele taget er muligt at søge i ly for regn og vind med paraplyen, får du alle fordele nedenfor. Her få du et større indblik i, hvorfor paraplyen er i stand til at være så vindsikker og ikke mindst i høj kvalitet. Det handler nemlig i ligeså høj grad om paraplyens design og ikke mindst materialerne:

Blå stormparaply kan bruges stort set over alt

 Ikke kun koncerter og golfture er essentielle henseender til at tage paraplyen i brug. Det kan også være, at du bare skal en hurtig tur ned i byen, men gerne vil undgå silende regn. Her tager du selvfølgelig også din vindsikre paraply med, så du kan komme tør hjem igen. Måske skal du gå en tur med hunden i regn og vind og ikke kan overskue at finde regntøjet frem. Her kan du ligeledes gå og gemme dig under den store paraply, så du slipper for at blive våd. Mangler du i stedet for en Callaway paraply finder du sådan en her til 499 kr. Paraplyen kan altså bruges i alle hverdagssituationer, hvor du kan blive udsat for upraktisk vejr. Selvom den er stor at have med, er den praktisk på så mange andre måder. Paraplyens dobbeltskærm gør den ekstra stærk og vindsikker, alt imens den er designet til, at man sagtens kan stå to under den. Med almindelige paraplyer finder du sjældent en model, der netop er designet til, at I kan stå to under den. Køb en kvalitetssikker paraply og undgå regn og blæst i fremtiden

A girl in storm